Häxan och riset

påskhäxan

Har Gudrun Schyman klätt ut sig till påskhäxa ?

Nä, det var Feministiskt Initiativ som var ute och skojade. Om hustrumisshandel. Spektaklet fick ett namn i media; hijab-uppropet.

Vi lär få mer sådant från Feministiskt Initiativ. Feminister vill ha tuffa män, inga veklingar. Gärna månggifte, en man och flera kvinnor. Alltså inte en kvinna med flera män, som man ju skulle kunna tro var mera feministiskt.

hijab_fi

Bilden var från Feministiskt initiativs hemsida i April. Kvinnan i hijab, och knytnäven med hjärtan vid sidan. Antirasismen i det hela förstår jag inte, såvida man inte kopplar bilden till hijab-uppropet och detta scenario:

Kvinnan, som bär hijab, är gift med en muslimsk man som misshandlar henne. Denna gång råkar han slå för hårt och kvinnan tvingas uppsöka sjukhus. På sjukhuset får hon frågor om hur skadorna har uppstått, men hon vill inte anmäla sin man, så hon slänger ur sig en historia om att någon okänd har misshandlat henne. Hon har inget bra signalement och inget motiv, så i nyheterna blir det en rasist som omotiverat attackerat henne p.g.a. hennes hijab. En sådan historia är förstås väldigt politiskt korrekt och antirasistisk.

Men vad har Hans Scheike med detta att göra ? Ja, han levde flera kvinnor, och dom älskade att få pisk av honom.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s